12 Ekim 2011 Çarşamba

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Brett Anderson Salon'da!

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Brett Anderson Salonda!

Eylül ayında dördüncü solo albümü Black Rainbows’u yayımlayan Brett Anderson, 14 Ekim Cuma ve 15 Ekim Cumartesi geceleri Salon sahnesinde olacak. 

Britpop’un simgesi Brett Anderson, Eylül ayında piyasaya sürdüğü dördüncü solo albümü, Black Rainbows turnesi kapsamında bu hafta sonu Salon’da. Özgün vokal tarzı ile Brett Anderson, 14 Ekim Cuma ve 15 Ekim Cumartesi geceleri, iki gece üst üste saat 22.30'da Salon takipçileriyle buluşacak.

1989 yılında kurulan ve adını Morrissey'in ilk solo 45'liği 'Suedehead'den alan ünlü Britpop topluluğu Suede'in vokalisti Brett Anderson, kendi ismini taşıyan ilk solo albümünü 2007 yılında yayımlamıştı. NINETY TWO yılında henüz bir albümleri bile yayımlanmamışken İngiliz basını tarafından “En İyi Yeni Grup” seçilen Suede’in özgün karakterli vokalisti Anderson, geçen beş yılda dört solo albüme imza attı. Vokalde kendisinin bulunduğu son albümü Black Rainbows’da Anderson’a, gitarda Jim Dare, basgitarda Didz Hammond ve davulda Kriss Sonne eşlik ediyor.

“Hayran olduğunuz biri var mı” sorusuna "Ben müzikten hoşlanmam; plak da almam" şeklinde cevap veren Brett Anderson, Suede ile yollarını, 2003 yılında yayımlanan beşinci stüdyo albümünden sonra “şarkıların artık Suede gibi tınlamadığı” gerekçesiyle ayırmıştı. 2004 yılında Suede’in gitaristi Bernard Butler ile The Tears grubunu kuran ve ardından yoluna tek başına devam eden Brett Anderson, 2010 yılından bu yana eski ekibiyle de sık sık biraraya gelerek konserler veriyor.

Brett Anderson konserlerinin biletleri 60 TL (ayakta) ve FORTY TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satın alınabilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25’e varan özel indirimlerden yararlanabilirler.

Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

SALON

İstanbul Kültür Sanat VakfıNejat Eczacıbaşı BinasıSadi Konuralp Caddesi No: 5, Şişhane


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder