25 Eylül 2011 Pazar

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Bülent Ortaçgil İstanbul Live'da!

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

19.09.2011 12:49:00
İstanbul Live, dekorasyonu, yenilenen teknik yapısı, iddialı programı ve "İyi Müzik İçin" sloganıyla damga vurmaya hazırlandığı sezona Bülent Ortaçgil konseri ile başlıyor!

24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserde Ortaçgil, en sevilen şarkılarını seslendirecek!
 Türkiye'de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil; Yeni sezona yeni yönetimi, yenilenmiş iç dekorasyonu ve teknik tesisatı ile taze bir başlangıç yapacak olan İstanbul Live'ın sahnesinin ilk konuğu. "Değirmenler", "Bu Su Hiç Durmaz", "Benimle Oynar Mısın?" gibi daha birçok sayısız şarkısıyla müzik dünyasına damgasını vuran Ortaçgil; konserde şarkılarını sevenleriyle bir ağızdan söyleyecek.
 
1991 yılından bu yana Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Blameless Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getirenMajor Müzik Organizasyon ?a far off Eyüp İblağ'ın application yönetimini devraldığı Istanbul Reside; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıkıyor. 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu da üstlenen Eyüp İblağ'ın hazırladığı programında rock, electronic, blues, fusion, pop, tango, flamenco, disco, soul, R&B ve diğer yeni akımlarda, sadece iyi müzik yapan isimleri sahnesinde konuk edecek. Kapasitesiyle, İstanbul'un en büyüğü olan İstanbul Live, kısa zamanda da uluslararası çapta İstanbul'un en iyi ve prestijli canlı müzik salonu olmayı hedefliyor.
 
Eyüp İblağ'ın, Istanbul Live'ın 2011- 2012 sezonu için hazırladığı geniş kapsamlı programda; yabancı sanatçılar ağırlık kazanırken, Türkiye'nin ağır topları da yer alıyor. Programda; Faithless'tan tanıdığımız süperstar DJ Sister Bliss, Kanada ?a distant Haiti melezi, 23 yaşındaki genç isim Melissa Laveaux, arabeskin efendisi Müslüm Gürses, rock müziğin büyük ismi Duman gibi isimler yer alıyor.
 
Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "FRONT ROOM Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "FRONT ROOM Bar"da Living room Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapacak. Böylece yerli ve yabancı, sadece özel sanatçılara yer verecek olan Istanbul Live, izleyicisine giriş katında özel bir servis sunacak.
 
İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, 24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek Bülent Ortaçgil konserinin kapı açılış saati 20:00.
 
Bilet Fiyatları:    Biletix ?a distant Öğrenci 25TL /a far off Tam 35TL
Kapı ?a far off Öğrenci 30TL /a far off Tam 40TL

  Yorum yaz
  Tüm Yorumlar (0)
 "biDANS: Misafir İşler"
 Cem Yılmaz İtalyanları da güldürdü!
 Justin Timberlake'den fotoğrafçılara davet

 Tüm Kültür Sanat Haberleri için tıklayınız

Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder