26 Eylül 2011 Pazartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Duman ve Type bir arada...

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

m.milliyet.com.tr
Milliyet.com.tr için tıklayınız

 Geri

Duman ve Type bir arada...

26.09.2011 12:18:00
18. Sınırsız Müzik Günleri Alternatif Sahne Konserinde son dönemin başarılı grubu Style ile ısındıktan sonra, Duman ile inanılmaz bir gece bizi bekliyor.

Etkinlik Programı:
 
Kapı Açılış: 18:30
 İstanbul Arabesque Challenge: 18:45
 Model: 19:30
Duman: 21:30
Bilgi 7 Ekim Cuma
Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Otoparkı

 İlk albümleri "Eski Köprünün Altında"yı 1999 yılında çıkartan Duman, daha önce "Mad Madam" adlı grupta beraber sahne alan Kaan Tangöze (vokal/gitar) ve Ari Borakas (bas) ikilisine, Batuhan Mutlugil (gitar) ve Alen Konakoğlu'nun (davul) katılmasıyla kuruldu. İlk albümle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı.
2002 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen "Belki Alışman Lazım" adlı ikinci albüm kayıtları, özellikle çıkış parçası "Bu Akşam" ve "Herşeyi Yak" coverıyla, Duman'ın Türkiye çapında tanınan bir rock grubu haline gelmesini sağladı. Türkiye'nin pek çok şehrinde konserler vererek hayranlarıyla buluşan Duman, bu performanslarını yansıtan ve Bostancı Gösteri Merkezi'nde kaydedilen konser albüm ve DVD'si çıkarttı.
2005'in Temmuz ayında piyasaya çıkan 3. albümleri, albüme ismini veren "Seni Kendime Sakladım" ve bir Ari parçası olan "Aman Aman"la büyük beğeni topladı. Bu arada grubun "İstanbul" parçası Fatih Akın'ın İstanbul'un seslerini anlatan "Crossing the Bridge" belgeselinde kendisine yer buldu. Davul ustası Cengiz Baysal 'ın gruba katılmasıyla yoluna devam eden Duman, sadece Türkiye ile sınırlı olmayıp Avrupa ve Amerika'da da konserler vermeye devam etti. En son albümü 18 Mart 2009 tarihinde SONY TRACK etiketi ile Duman 1 ve Duman 2 olmak üzere raflardaki yerini aldı. Bu albümdeki eserler de yine dinleyici kitlesinden büyük beğeni alırken hayran kitlesini daha da arttırdı.
Kaan Tangöze: Vokal, Gitar
Batuhan Mutlugil: Geri Vokal, Gitar
Ari Barokas: Geri Vokal, Bas Gitar
Cengiz Baysal: Davul
Model
2005 yılında Okan Işık (gitar), Aşkın Çolak (davul-perküsyon) ve Can Temiz (bas gitar) tarafından "A due Carmen" adıyla kurulan grup daha sonra 2007 yılında Fatma Turgut'un (vokal) katılımıyla son halini aldı. 2008 yılında ise adını "STYLE" olarak değiştirdi.
Genç grup; 2007 yılı 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri - Billboard Özel Ödülü ve Nokia Tremendous Sound '07 Yarışması - "Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı" kategorisinde birincilik ödülü sahibi oldu.
Model; 2009 yılında GNL Entertainment'ın desteği ile piyasaya çıkardığı "Perili Sirk" adlı E.P. çalışmasının klip parçası "Olmaz" ile dikkat çekti. Grubun, albümde yer verdiği "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş" isimli quilt parçalarına Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Levent Yüksel eşlik etti.
Albüm ve sahne çalışmalarının yanı sıra şirketler için ürettiği jinglelar ile de tanınan Type; 2009 yılında düzenlenen "Marka Konferansı" için 10. yıl marşı ve konferans süresince çalınmak üzere bir adet "jingle" ile "intro" besteledi. Ayrıca hem 2009 hem 2010 yılında konferansın müzikal koordinatörlüğünü üstlendi. Grup 2010 yılında ise, Efes Pilsen "Sokakta Hayat Var" projesiyle beraber AFM, Herbalife, Algida, Sinpaş gibi markalar için jinglelara imza atarken, Efes Pilsen One Love Festivali ve 25 Eylül'de Antalya'da gerçekleştirilen "Oktoberfest"de sahne aldı.
Grubun Efes Pilsen için bestelediği "Sokakta Hayat Var" adlı şarkısı, dijital iş ve kültür dergisi "VIRTUAL Age" tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "VIRTUAL Age Awards" töreninde, "En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi" ödülünü kazandı.
Şarkılarında, hüznü ve eğlenceyi iç içe yansıtan Model'in müziğinde en karanlık temaların son derece eğlenceli bir şekilde işlenmesine şahit olmak mümkün. Type; birçok şehirde sahne aldıkları konserler ve festivallerin yanı sıra Picante, Mask, Pulp, Roxy, Bronx Pi Sahne, Attach Module, İstanbul Live, Jolly Joker, Babylon, Moda Deniz Kulübü gibi çeşitli mekanlarda canlı müzik performanslarını sergiledi.
2011 Şubat ayının sonunda ise Demir Demirkan prodüktörlüğündeki ikinci stüdyo albümleri "Diğer Masallar" yayınlandı.

  Yorum yaz
  Tüm Yorumlar (0)
 "Genç Çarşamba Konserleri"
 Altın Portakal 'Çocuk Gelinler olmasın!' diyor!
 Altın Koza Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nin Oldu?

 Tüm Kültür Sanat Haberleri için tıklayınız
 Geri

© 2011 Milliyet


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder